En mor som virkelig har snudd om på livet! Jeg er oppgitt!

Mads Veslelia kom med en litt uvanlig status oppdatering her om dagen. Den handlet om moren  som hadde problemer med hjertet. Hun kjente symptomer på hjerte infarkt og de måtte rett til legevakten, hun har en rushistorie som er ganske lang, men hun er rus fri nå og jobber med blandt annet rus og psykriati. Hun er med andre ord en helt vanlig dame med mål og mening i livet. Mads og hun hadde en samtale med legen som var helt normal, og de sjekket alt som kunne sjekkes,de vurderte å legge henne inn for de så ganske alvorlig på dette med hjertet. Mads, som bare skulle tilføye en liten ting fortalte til legen at hun har gått på metadon, for det kan gjøre at man får problemer med hjertet. Med en gang legen fikk vite dette var plutselig moren ikke en vanlig pasient lenger, hun var en Rusmissbruker! Legen bare gikk! Hva i hel....! Jeg kunne ikke tro det jeg leste,men det er sant! Hvordan er det man skal behandle folk? Jo med respekt og likeverd! Alle som en!er man syk så skal man sjekkes! Ingen er bedre enn andre. Eller jo, moren til Mads er bedre enn den legen, hun fortjener så mye mer. Hun har blitt rusfri, tenk den kampen! Håper de rette personene leser dette og tar lærdom. Her må det en forandring til. 

4 kommentarer

Elise Jørgensen

19.05.2017 kl.01:36

skjønner ikke hvorfor mennesker skal gjøre så stor forskjell på folk!!

kjenner veldig på det siden jeg jobber i kassa på kiwi veldig sentralt i drammen og har ofte fått høre at jeg både er tålmodig og hyggelig mot alle og det er sånn jeg vill at resten av verden skal være..

Hadde en rusmisbruker innom en dag og jeg behandlet ham som alle andre kunder jeg har, han brukte litt lenger tid enn andre, men jeg har god tid, da han hadde gått sa damen som hadde stått bak ham til meg " jeg skjønner ikke hvordan du klarer å være så tolmodig med sånne folk! " så jeg svarte enkelt " jeg har tid til alle og alle får lik behandling hos meg! "

lillymarlene

19.05.2017 kl.08:47

Elise Jørgensen: så godt å høre Elise :) vi trenger flere som deg :)

NaziNøff

19.05.2017 kl.12:08

Når det gjelder rusfrie personer så er jeg helt enig med dere. Men, ikke når det gjelder dem som er rusa og ruser seg. FÅ DEM VEKK

lillymarlene

19.05.2017 kl.12:57

NaziNøff: flott at du er enig på det.Men få dem vekk? Skjønner ikke helt hva du mener, håper du kan utdype det svaret litt. Selv er jeg for tvangsinnleggelse av narkomane og hadde håpet at en gang kan det bli reelt her i Norge

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits