Thomas! I mine øyne er du unik!

Det er en mann jeg tenker mye på og og har virkelig bevist at det finnes et stort og godt hjerte i en sliten kropp. Jeg snakker om Thomas som er med i petter uteligger sin serie ''fra gata til Nordkapp''  han måtte avruses rett før innspilling for å kunne være med i serien. Han kjempet en jævlig kamp som mangen bare ville gitt opp når når det var som verst.Men du klarte det Thomas. Du var mye sliten på turen og klarte å irritere på deg enkelte andre deltakere. Men jeg satt i stuen å heiet på deg hele tiden og jeg heier på deg hver dag. Håper du har det bra Thomas! Du viser en enorm styrke. Og den viljen du har, den er det nok mangen som misunner deg.

4 kommentarer

21.03.2017 kl.12:18

Helt enig. Jeg har selv levd som rusmisbruker og uteligger i Oslo, og kjenner flere av deltakerne i "Petter Uteligger. Fra Gata til Nordkapp". Kjenner dessverre ikke Thomas- men han viser virkelig hvordan det virkelig er å bli nykter. Og han kjemper. Det VET jeg alle deltakerne gjør. Lily er hun eg kjenner best. Og hun er ei utrolig jente... sterkere og mer ærlig og ekte enn de aller fleste jeg vet om. Ei tøff jente som fortjener ALT GODT... Men alle deltakere - dere er tøffe! Stå på!

lillymarlene

14.05.2017 kl.18:12

Så flott å høre. Hvordan går det med deg nå da? God klem til deg

Tove Lise

18.05.2017 kl.21:07

Så godt forfattet av deg Lillymarlene med all din empati!

lillymarlene

18.05.2017 kl.21:09

Tove Lise: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits