Jeg forsvant litt men nå er jeg tilbake! Tror jeg...

Har fått så masse gode tilbakemeldinger på bloggen min og folk som spør hvortid jeg skal skrive igjen. Det har vert noen hektiske måneder (mye gøyt) jobb blandt annet. Jeg stor trives i fana og fyllingsdalen begravelses byrå og blir godt ivaretatt. Det er enda veldig mye å lære. Jeg har også flyttet mye nærmere både jobb og barnehage og trives veldig.Når det gjelder ocd'en som jeg har fått behandling for så er alt veldig bra. Jeg har en lettere hverdag uten tvangstanker. Det var en stor kamp men jeg Vant. Jeg har mye å skrive for tiden så dere får glede dere.Hvordan har dere lesere det?  Jeg håper at dere alle har det bra! 

 

4 kommentarer

Rose

13.03.2017 kl.09:19

Jeg ser frem til å lese mer om alt du har å skrive om... Glad i deg ubetinget, min skjønne '' roomate''i 9 mnd for 28 år siden. Hehe

lillymarlene

13.03.2017 kl.09:32

Glad i deg og søs?

Tante M

13.03.2017 kl.13:10

lillymarlene

13.03.2017 kl.13:56

Tante M: ??

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits