Den jævla perfekte fasaden!

I går var vi på lagunen.jeg, Christian og Marylena.Marylena fikk såpebobler og frukt som vi ble enige om. Så når vi var på butikken så ble det full skriking fra marylena for hun ville ha nøtter. Jeg sa at I dag er det ikke lørdag du må vente til i morgen.Det likte ikke hun.hun lå seg ned på gulvet og skrek. Jeg sa at hvis du ikke reiser deg opp så må jeg bære deg ut av butikken.og sånn ble det. Hun hylte! Jeg satt meg ned å forklarte at det er ikke lørdag osv. MEN,de blikkene jeg fikk fra folk var blikk som var så nedlatende, er det ingen som har sett slikt før?Jo det er det. Men der viser de menneskene en sånn fasade at jeg blir dårlig. mitt råd  til dere som ser en mor som gjør sitt beste i en så vanskelig situasjon. Ikke se nedlatende på dem. De fleste har opplevd dette selv. Det kunne like gjerne vert DEG. 

3 kommentarer

Poteten

29.10.2016 kl.12:03

Kjent fenomen, men ofte så skjønner ikke folk som ikke har barn at dette kan skje om man gjerne lar barna få bestemme litt for mye hva de vil ha i butikken.

lillymarlene

29.10.2016 kl.12:12

Poteten: enig

Tove Lise

29.10.2016 kl.17:08

Helt normalt på friske barn!

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits