gjengen din e ubemannet,min gjeng e uforskammet,28 år og fortsatt like hard og uforandret!

Nå er Det torsdag og jeg slapper av med musikk. Nå blir Det spilt bra Bergens musikk.

det er en bergenser som er sinnsykt flink på å skrive fengende låter som treffer! Han er en veldig flink rapper,som skriver hva han tenker. Jeg snakker så klart om fl3x. De fleste har vel hørt sangen strippekick med grunnmuren. Fl3x har masse bra låter som jeg er veldig fan av. personlig liker jeg best sangen: "uforandret" Håper på å høre masse mer fra han. Du e rå! Og hint hint. Vil du ha en jentevokal på en låt så vet du kem du skal spørre.hehe 

7 kommentarer

Tante M

20.10.2016 kl.14:06

Du har en nydelig stemme, den er for fin til å gjemmes bort 😊 håper jeg får høre den på en låt en gang ❤️

L

20.10.2016 kl.15:27

Damer som deg er det ikke mange av. Mot i brystet - vett i panna en stålvilje.Leser dine flotte setninger med glede og tårer. Dette er næring for mange !

lillymarlene

20.10.2016 kl.15:44

L: tusen takk. Det varmer! Og gir meg styrke til å fortsette å skrive og dele mitt liv og meninger. Klem fra meg

Håndballgutt

20.10.2016 kl.17:37

Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med treningsklær, fletter og en håndball i hendene i dag? Da er du sååååå snill😀😀😀 har du en håndball?

lillymarlene

20.10.2016 kl.18:39

Håndballgutt: hei håndballgutt. Sjarmerende forslag du har. Jeg har ikke håndball. Koselig at du leser bloggen min. Håper du fortsetter med det. Kan jo hende det dukker opp et bilde av meg med trenings klær.hehe.

Håndballgutt

20.10.2016 kl.19:22

Hei. Kan du kjøpe deg en håndball? Da er du sååååå snill😀😀😀 Håndballer kan kjøpes på g-sport. En håndball i hendene hadde gjort hele looken komplett!!

lillymarlene

20.10.2016 kl.20:52

Håndballgutt: hehe tror ikke jeg kjøper en håndball med det første. ;)

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits