en fantastisk dag! jeg elsker dere!Dagen i dag har vert utfrordrende med tanke på rydding og vasking. Men i formiddag bestemte vi oss for å gå en tur.så det gjorde vi! Tok med oss niste og kakao og gikk oss en god tur. Vi var ute i Mangen timer,det hjalp veldi

g .Så var vi på lekeplassen og da kom to av mine beste venner,Janne og Kristoffer. Som vanlig ble det mye latter:)  nå sitter jeg og Christian og nyter kvelden og gleder oss til i morgen. Da er det en ny dag med mye moro og utfordringer. Takk til alle rundt meg som støtter meg! Dere er best..jeg er heldig som har venner og familie rundt meg som alltid er der for meg:)

2 kommentarer

Tove Lise

16.10.2016 kl.13:20

Beste prioritering det!

lillymarlene

16.10.2016 kl.16:46

Helt sant Tove Lise:

Skriv en ny kommentar

lillymarlene

lillymarlene

28, Bergen

Jeg er en jente på 28 år som er veldig glad i livet og er stort sett veldig glad og fornøyd. Men de siste 3 årene har livet mitt vert styrt av tvangstanker. Ocd som det heter. (Obsessive compulsing disorder) mine dager gikk med på å vaske,vaske og VASKE! Hver dag hadde jeg faste ritualer. Hvis ikke jeg gjennomførte de ble jeg så stresset og sliten at jeg ble fysisk syk. Så i denne bloggen vil jeg fortelle mer om dette. Og husk: man blir frisk.det tar tid men jeg har tro på at det er verdt det.

Kategorier

Arkiv

hits